Căutăm persoane talentate la scris, dornice de noi provocări 175 vizualizări

Expirat

Eşti pasionat de jurnalism, dar încă nu ai avut şansa de a-ţi manifesta pe deplin potenţialul sau talentul? Eşti interesat de zona de fashion, beauty, sănătate, artă, travel, tatuaje sau, de ce nu, recenzii?

Dacă îți dorești să obții o experiență neprețuită în industria media, ai ajuns în locul potrivit. Daily Magazine îţi provoacă creativitatea şi îţi oferă şansa de a scrie pentru una dintre cele mai bine cotate reviste naţionale, cu impact internaţional.

Programul de stagiu de practică este o modalitate excelentă de a dobândi experiență în industrie, indiferent dacă decizi să participi în timpul studiilor de licență și/sau masterat pentru a obține Adeverinţă pentru finalizarea stagiului de practică specializată sau pur și simplu îți dorești un Certificat de Internship pentru viitoarele tale eforturi în carieră.

Noi vrem să îţi spunem bun venit în echipă. Tu eşti gata de o nouă provocare?

https://internships.dailymagazine.ro/

Mai multe informații

  • Acest job a expirat!
Alertă Joburi pe Email
Vezi 1–0 din 0 rezultate
Distribuie acest job
Informație Companie

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒