Inginer tehnolog în fabricarea armamentului și muniției 35 vizualizări

Expirat

Compania Naţională ROMARM S.A. organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de Inginer tehnolog în fabricarea armamentului și muniției  – cod COR 214445  – în cadrul Serviciului Cercetare  – Dezvoltare şi Omologări.

 1. Atribuţiile principale ale postului:
  • Participarea la proiecte de cercetare – dezvoltare finanţate prin Programele Naţionale, Programele Sectoriale ale M.Ap.N. şi M.E., prin fonduri de la bugetul de stat sau cu finanţare internaţională, în vederea realizării în cadrul filialelor ROMARM a unor sisteme de arme, produse militare şi muniţii, precum şi pentru realizarea unor transferuri tehnologice care să permită modernizarea capacităţilor de producţie ale filialelor;
  • Participarea la întocmirea şi realizarea Programului anual de cercetare – dezvoltare la nivel de companie,
  • Participarea în echipele şi comisiile pentru recepţia rezultatelor activităţilor din cadrul proiectelor de cercetare – dezvoltare.
  • Participă la elaborarea răspunsurilor la solicitările de clarificări transmise, după caz, de autoritățile contractante privind ofertele tehnice depuse de ROMARM în cadrul procedurilor de achiziții.
  • Participarea la implementarea unor programe/proiecte interne şi internaţionale;
 1. Cerinţe:
 • Studii superioare în profilul postului.
 • Fără experienţă sau cu experienţă minimă;
 • Bune abilitati de comunicare şi negociere, responsabilitate, capacitate de prioritizare și de respectare a termenelor limita, spirit de initiativă.
 • Cunoşterea limbii engleze nivel avansat; constituie avantaj cunoasterea şi a altor limbi de circulaţie internaţională;
 1. Bibliografie:
 • U.G. nr. 57/2002 privind cercetarea ştiinţifică şi dezvoltarea tehnologică
 • Legea nr. 206/2004 privind buna conduită în cercetarea ştiinţifică, dezvoltarea tehnologică şi inovare
 • Legea nr.232/2016 privind industria naţională de apărare, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, cu modificările şi completările ulterioare;
 • HG nr.611/2017 pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr.232/2016;
 1. CONDIŢII DE DESFĂŞURARE A PROCESULUI DE RECRUTARE ŞI SELECŢIE:

În vederea înscrierii la concurs/examen, candidaţii vor depune la Biroul Resurse Umane sau vor transmite pe adresa de e – mail [email protected] până cel târziu la data de 12.08.2022, ora 16 00 , următoarele documente obligatorii:

 • Curriculum vitae (se vor include date de contact, inclusiv adresă de e-mail, etc);
 • Scrisoare motivaţională.

Selecţia se va desfăşura în două etape succesive, după cum urmează:

 1. Selecţia CV-rilor(dosarelor)

În termen de  maxim 2 zile lucrătoare de la termenul final de depunere a candidaturilor, prevăzut prin anunţ, se va realiza analiza CV-urilor şi a scrisorilor motivaţionale, iar candidatul şi/sau candidaţii selectaţi vor fi anunţaţi prin e-mail cu privire la data, ora şi locul susţinerii etapei următoare, care va consta într-un interviu.

 1. Interviul

Interviul de selecţie are rolul de departajare a candidaţilor. În cadrul acestuia membrii comisiei vor putea adresa întrebări în legătură cu bibliografia publicată în anunţ, cu activitatea desfăşurată prezentată în CV-ul candidatului precum şi alte întrebări care să determine o minimă evaluare a capacităţii de organizare şi prioritizare a activităţilor, a abilităţilor de negociere, a capacităţii de a lucra cu termene limită, etc.

Interviul va fi notat cu, calificative de la 1 la 10, admiţându-se fracţiile.

La acestă etapă, candidaţii vor prezenta obligatoriu diploma de studii în orginal/adeverință.

Rezultatul final al concursului se afişează pe site-ul companiei  cu menţiunea „admis” sau „respins”.

Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului fiecărei etape, în intervalul orar 9 00 -14 00 , la secretariatul C.N. ROMARM S.A.

Rezultatul analizei contestaţiei va fi afişat pe site-ul companiei, în termen de 3 zile lucrătoare de la data depunerii contestaţiei.

Anunţarea câştigătorului (candidatul care obţine cel mai mare punctaj) se va face după soluţionarea eventualelor contestaţii după ultima etapă.

Menţiuni suplimentare:

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul Resurse Umane, la telefon 021.4131125, interior 221.

Mai multe informații

 • Acest job a expirat!
Alertă Joburi pe Email
Vezi 1–0 din 0 rezultate
Distribuie acest job
Informație Companie
 • Numar de Joburi 18 Joburi
 • Categorii Servicii Productie
 • Adresa companiei Bulevardul Timișoara nr. 5B, Sector 6, București, România

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒