CRITERII DE SELECȚIE
Aceste criterii sunt esențiale pentru angajator în procesul de selecție a candidaților.
- Peste o lună de experiență în Alimentație / HoReCa, Vânzări
Candidatul Ideal
Cautam o persoana dinamica, cu o abordare serioasa si de incredere, care sa demonstreze o excelenta capacitate de mediere, gestionare si rezolvare a situatiilor tensionate.
Candidatul ideal:
- Demonstreaza un nivel inalt de energie si entuziasm in abordarea sarcinilor;
- Abordeaza sarcinile si responsabilitatile cu seriozitate si profesionalism;
- Este capabil sa comunice eficient si sa rezolve conflictele intr-un mod echilibrat;
- Este capabil sa gestioneze eficient timpul si resursele pentru a atinge obiectivele propuse;
- Raspunde prompt si eficient in fata problemelor si a situatiilor neprevazute;
- Este creativ si adaptabil in gasirea solutiilor la provocarile intampinate;
Descrierea jobului
Supervizarea desfasurarii activitatilor zilnice in cadrul barului si pe terasa;
- Asigurarea pregatirii si prezentarii corecte si estetice a bauturilor si a altor produse oferite de bar;
- Respectarea standardelor de calitate si a regulilor de igiena si siguranta alimentara;
- Asigurarea curateniei si a ordinii in zona de lucru, inclusiv a echipamentelor;