AQUA FINANCIAL CONSULTING SRL 107 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

Aqua Financial Consulting este o companie cu vastă experiență în domeniul fondurilor nerambursabile, implicată într-un proces continuu de identificare a unor oportunități profitabile pentru dezvoltarea sustenabilă a clienților săi, oferind o gamă integrată de servicii de consultanță în atragerea de fonduri nerambursabile pentru sectorul public/privat și în implementarea granturilor aferente (Fonduri Europene Structurale si de Investiție, Fonduri Europene pentru Investiții Strategice, ajutoare de stat regionale, granturi bilaterale etc).

Compania noastră are o prezență constantă pe piața serviciilor de consultanță din România începând cu anul 2008, având peste 15 ani de experiență în furnizarea de asistență tehnică specializată în scrierea, implementarea și monitorizarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

Ne recomanda experienta practica a proiectelor gestionate si implementate cu succes, precum si profesionalismul echipei noastre de consultanti, serviciile oferite fiind la cele mai inalte standarde de calitate si competenta, prin aplicarea valorilor care ne reprezintă: profesionalism, respect, integritate, confidențialitate, diversitatea opiniilor ca plus valoare.

 

Serviciile oferite de Aqua Financial Consulting SRL se referă la:

 • identificarea oportunităților de finanțare pentru solicitanți (adaptate la cerințele și particularitățile clientului).
 • evaluarea eligibilității solicitanților și proiectelor de investiții, evaluarea gradului de maturitate a proiectelor (analiză detaliată a cerințelor programului de finanțare, verificarea eligibilității investiției și a solicitantului, propunerea de măsuri și soluții pentru definirea unui concept de proiect eligibil în conformitate cu legislația în vigoare).
 • asistență tehnică specializată integrată pentru toate etapele de viață ale unui proiect (scriere, implementare, monitorizare): definirea conceptului de proiect, planul de realizare a documentației și depunerea dosarului, asistență în etapa de evaluare și contractare, asistență în etapa de implementare a proiectului și ulterior în etapa de monitorizare obligatorie a investiției
 • asistență tehnică specializată în elaborarea procedurilor interne de achiziție (echipamente, lucrări construcții și active necorporale), urmărirea derulării și respectării pașilor prevăzuți în procedurile interne, furnizarea de formulare personalizate pentru procedurile de achiziție, indicații privind arhivarea documentelor etc.
 • managementul granturilor – asistenta specializată în managementul de proiect, urmărirea indicatorilor de realizare/monitorizare: instruirea echipei de proiect a beneficiarului, “kick-off workshop” pentru prezentarea aspectelor specifice procesului de implementare a proiectului, activități de grant management – raportări specifice, managementul achizițiilor, pregătirea dosarelor de plată.
 • servicii consultanță de tipul ONE STOP SHOP (furnizarea unor soluții integrate și viabile legate de accesarea granturilor după primele sesiuni de consultanță indiferent de tipul proiectului sau domeniul de activitate, adaptate să răspundă cât mai bine specificității proiectului vizat de client).
 • dezvoltarea strategiei/planului de finanțare a proiectului si implementarea acestuia, inclusiv furnizarea de servicii privind identificarea unor potențiale bănci finanțatoare în vederea cofinanțării proiectelor de investiții.
 • servicii de consultanța privind evaluarea independentă a documentațiilor de finanțare întocmite de solicitant sau de către alte terțe entități, în vederea identificării secțiunilor care necesită îmbunătățire și optimizare, furnizarea de propuneri sub forma unor rapoarte de feedback, seminarii/workshop-uri tehnice pentru discutarea documentelor componente ale dosarului de finanțare și rapoartelor de feedback, în vederea depunerii de către solicitant a unei documentații eligibile pentru obținerea grantului.

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

AQUA FINANCIAL CONSULTING SRL a postat 1 job

Informație Companie
 • Numar de Joburi 1 Joburi
 • Categorii Servicii Management, Consultanta
 • Adresa companiei Str. Ion Urdareanu, nr.34, et.4, sector 5, Bucuresti, cod postal 050688

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒