Asociatia Lindenfeld 654 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

Programul educațional Ajungem MARI – Asociația Lindenfeld

Ajungem MARI este singurul program demarat de Asociația Lindenfeld și susține educația copiilor din centre de plasament și medii defavorizate.

Asociația a fost fondată în 2013 de 3 tineri care își doreau să aducă schimbări în societate, iar programul educațional Ajungem MARI a pornit în 2014. Scopul programului este să îi sprijine pe copii și tineri să ajungă oameni MARI, responsabili, independenți și fericiți.

Programul educațional Ajungem MARI a demarat în București pe 8 iunie 2014, cu fonduri 0 și s-a extins rapid, incluzând tot mai mulți copii.

Extinderea națională a început la 1 an de la lansare, în 4 județe: Cluj, Iași, Timiș și Buzău.

În următoarele 6 luni, ne-am extins în alte 10: Brăila, Brașov, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Alba, Arad, Ilfov și Argeș.

Alte 10 județe au fost incluse în 2016: Bacău, Bihor, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Mureș, Neamț și Vrancea.

Astfel, în 2016 programul nostru era implementat în 24 de județe, cu sprijinul coordonatorilor locali voluntari.

În prezent, în București și cele 24 de județe în care suntem prezenți, 2.500 de copii și tineri minunați instituționalizați sau din familii defavorizate se bucură de educație interactivă și experiențe frumoase, de formare. 

Lucrăm în special cu copiii din centre de plasament de stat, iar odată acoperite aceste centre, ne îndreptăm și spre copiii din centre de zi de stat sau centre private. Odată incluși în program, copiii sunt susținuți să ajungă MARI până când ies din sistemul de protecție a copilului.

Copiii și tinerii au mult potențial, dar puțină încredere în forțele proprii și sunt afectați de separarea de familie și creșterea în instituții. Ei au nevoie de relații cu adulți care să le devină prieteni și modele, să le ofere sprijin și încurajare, să le deschidă oportunități și să îi motiveze să își continue educația.

Pentru educația lor, la fiecare 6 luni organizăm noi recrutări pentru a asigura numărul optim de voluntari. Aproximativ 1.600 de voluntari vizitează săptămânal copiii, timp de cel puțin 8 luni, după care sunt sprijiniți să continue, prin training-uri și consiliere.

Credem în șansele tuturor copiilor, în sprijin pe termen lung și consecvență, acceptare necondiționată, încurajare permanență, răbdare și perseverență.

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

Asociatia Lindenfeld a postat 1 job

Informație Companie

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒