Avangarde Business Events 572 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

Evenimentul este fara doar si poate cea mai importanta modalitate de promovare a unui business dar si de exprimare a identitatii sale. Si pentru ca stim ca fiecare organizatie este unica ne-am propus sa creem o companie care sa raspunda activ necesitatii de creare si implementare a evenimentelor corporate.

Credem cu tarie ca fiecare idee este o oportunitate care poate fi valorificata printr-un eveniment! Si asta este job-ul nostru: SA ADUNAM, SA VALORIFICAM SI SA IMPLEMENTAM IDEI! Totul pentru succesul partenerilor nostri!

Cine suntem noi?
Suntem o echipa tanara in cautare de noi provocari. Pentru noi fiecare eveniment reprezinta un noua oportunitate de a ne exprima pasiunea, de a intelege o noua viziune si de a oferi partenerilor nostri o experienta unica.

Stim ca OAMENII  sunt cheia performantei in industria MICE! De aceea Avangarde Events pune la dispozitia dumneavoastra o echipa profesionista, calificata si cu experienta in organizarea de evenimente.

Alegeti sa credeti in noi!

Pentru ca noi credem in business-ul partenerilor nostri si intelegem nevoia lor de exprimare prin eveniment! Pentru ca AICI sunteti unici iar evenimentul dumneavoastra este si el unic!

Pentru ca noi vedem lucrurile diferit, pentru ca nu cunoastem limitele creativitatii si inovatiei si nici nu ne multumim cu nimic mai putin decat performanta targetata.

Pentru ca STIM ca nimeni nu le poate face pe toate si tocmai de aceea NOI ne preocupam doar de evenimentele corporate! Pentru ca asta STIM SA FACEM CEL MAI BINE!

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

Avangarde Business Events a postat 1 job

Informație Companie
  • Numar de Joburi 1 Joburi
  • Categorii Servicii Altele
  • Adresa companiei str Episcop Chesarie nr 22 Bucuresti sect 4

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒