Bucharest Studios 270 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

BUCHAREST Studios este cel mai modern si extravagant studio de chat din Bucuresti! – dedicat fetelor si cu personal format exclusiv din fete. Fara a te simti complexata de prezenta baietilor in locatie.

 

Te-ai gandit cum ar fi sa lucrezi intr-un loc cu adevarat stralucitor si luxos, iar eforturile tale sa fie minime? Sa castigi bani fara sa simti ca muncesti cu adevarat? Fara sa te chinui, fara sa obosesti, fara sa te enervezi sau sa te soliciti psihic sau fizic prea mult?

 

Atunci ai ajuns unde trebuie! BUCHAREST STUDIOS este cel mai exclusivist studio de chat din Bucuresti , avand o locatie ultramoderna, situata in centrul capitalei.

 

BUCHAREST Studios are cele mai noi dotari in ceea ce priveste domeniul tehnologic. Calculatoare de ultima generatie, camere web performante, lumini ambientale, aparatura audio, dar si cele mai extravagante piese de mobilier si de decor, ce au rolul de a te destinde, de a-ti mari confortul psihic de la prima vedere.

 

 

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

Bucharest Studios a postat 1 job

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒