Corax-Bioner Biotechnológiai Zrt. 238 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

Corax-Bioner Biotechnológiai S.A. este o firmă cu capital ungar şi se bazează pe o intensă activitate de cercetare şi dezvoltare proprie. Firma are sediul in Budaörs, respectiv două fabrici şi laboratoare la Budaörs şi Szeged. Societatea Corax-Bioner Zrt. produce şi comercializează produse fitosanitare, şi ingrăşăminte chimice sub mărci bine cunoscute aflate in proprietatea companiei (Vektafid®, Biosol®, Voligop®, BIO Voligop®, Nevikén®) bazandu-se pe rezultatele obţinute din propriile activităţi de cercetare-dezvoltare şi pe valorificarea brevetelor de succes.

Produsele noastre fitosanitare, respectiv pentru stimularea creşterii recoltei pot fi utilizate atat in culturile integrate cat şi in cele ecologice.

Corax-Bioner Zrt. dispune de o reţea de distribuţie, formată din reprezentanţi teritoriali, specialişti din domeniul agrar, care acoperă intreg teritoriul ţării. Reprezentanţii noştri , pe langă organizarea activităţilor de comercializare, oferă partenerilor şi sprijin profesional.

Societatea caută angajat pe teritoriul Romaniei – regiunea Banat, Crişana, Maramureş –  in poziţia de Reprezentant comercial regional/ Regional sales representative cu experienţă in domeniu.

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

Corax-Bioner Biotechnológiai Zrt. a postat 1 job

Informație Companie
  • Numar de Joburi 1 Joburi
  • Categorii Servicii Agricultura
  • Adresa companiei Gyár utca 2, 2040 Budaörs, Ungaria

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒