Get You Hired S.R.L. 447 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

Suntem o echipă de profesioniști în afaceri care au experiență în recrutare, personal și spații generale de business. Deși tehnologia are atât de multe de oferit atât candidaților, cât și companiilor, s-a dovedit a fi un proces frustrant atunci când acționează de unul singur. Vasta cunoaștere a echipei noastre în toate domeniile industriei de achiziție a diferitelor talente, ne permite să înțelegem și să respectăm situația in care se află societatea dumneavoastră.

Fie că sunteți un candidat care caută să găsească compania perfectă pe care să o reprezinte, fie că sunteți o organizație care caută persoana cea mai adecvată, suntem capabili să simpatizăm și să analizăm situația dumneavoastră. Prin dialogul adecvat cu fiecare dintre clienții și potențialii noștri candidați, suntem capabili să diagnosticăm cu succes nevoile și dorințele fiecăruia, rezultând o conexiune perfectă pentru anii următori.

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

Get You Hired S.R.L. a postat 6 joburi

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒