JUNIOR GROUP SRL 36 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

JUNIOR este un grup de firme ce activează în domeniul comerțului și prestărilor de servicii în mai multe domenii de activitate, fiind o companie angajată în satisfacerea nevoilor curente și viitoare ale clientilor ei prin produse și servicii de înaltă calitate.
Managementul firmei stabilește și menține standarde de lucru ridicate si militează pentru asigurarea transparentei depline în activitatea pe care o desfășoară în comunicarea cu țoti deținătorii de interese, făcând o datorie primordiala din menținerea unor realtii corecte cu toți cei atasati obiectivelor firmei.
Firma înțelege să fructifice toate oportunitățile ce se ivesc pentru satisfacerea, în căt mai mare măsură, a clienților ei, pentru îmbunatățirea situatiei economice și a climatului de afaceri pe piața unde actionează.

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

JUNIOR GROUP SRL a postat 3 joburi

Informație Companie
  • Numar de Joburi 3 Joburi
  • Categorii Servicii IT Hardware
  • Adresa companiei Strada Dumbrava Rosie Nr 59 Constanta

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒