OLD SKIPPER SRL 488 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

Brandul Old Skipper

reprezintă un brand european deosebit de apreciat de publicul său, format din oameni nonconformişti, care apreciază accesoriile handmade, toate realizate din materiale produse în Europa, perfect combinate pentru o calitate premium. Brăţările Old Skipper au fost lansate pe piaţa din România de Bianca Constantin, o iubitoare a sporturilor nautice şi un fin cunoscător al tendinţelor în modă.

Îndrăgostită de mare, Bianca Constantin a reuşit să transpună latura aventuroasă a acesteia într-o colecţie diversă de brăţări, toate realizate din frânghii nautice sau piele, cu elemente decorative inedite, împletituri sau noduri specifice marinarilor. Elementul cel mai reprezentativ pentru brăţările Old Skipper continuă să fie ancora specială, gravată cu numele brandului, pentru un plus de autenticitate şi originalitate.

Toate brăţările Old Skipper sunt, fără îndoială, accesorii soulmade şi corespund celor mai riguroase criterii, atât în ceea ce priveşte designul, cât şi rezistenţa. Brăţările care părăsesc atelierul Old Skipper trec printr-un proces de testare şi control al calităţii, atent supervizat de Bianca Constantin, cea care coordonează echipa de designeri, dar şi procesul de fabricaţie.

Ne-am propus să devenim prima ta alegere atunci când te gândești la accesorii fashion pentru tine sau pentru apropriații tăi. Ce zici? Ne oferi o șansă?

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

OLD SKIPPER SRL a postat 1 job

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒