Radacini 55 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

Inovatia si viziunea orientate spre viitor au facut ca unul dintre cei mai importanti dealer din auto sa se dezvolte si sa isi dedice energia pentru a oferi experiente complete in domeniul auto, utilaje și imobiliare. Numărăm aproximativ 8 branduri cunoscute, 700 de angajați, în cele 7 orașe si 20 de puncte de lucru în care ne desfășurăm activitatea.
GFP Master – dovedeste investitia intr-un centru de excelenta in formarea profesionala tehnica care sprijina in imbunatatirea calitatii profesionale sau reconversie.
Oamenii de incredere si profesionalismul au asigurat cheia succesului, mereu, in Radacini. (Familia Radacini este formata din oameni onesti, cu spirit de echipa, cu initiative, valori pe care firma si-ar dori sa le regaseasca si in viitorii colegi.)
Crestem in Radacini! Vino sa ne cunosti si sa faci parte dintr-o echipa frumoasa.

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

Radacini a postat 5 joburi

Informație Companie
  • Numar de Joburi 5 Joburi
  • Adresa companiei Bld. Iuliu Maniu nr.246

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒