SC CROSTA SRL 316 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

POVESTEA NOASTRA

Credem că lucrurile simple sunt cele mai pline de substanță. Cele mai vii. Lucrurile făcute din dragoste, din pură pasiune. Fără ocolișuri, fără ezitări. Așa cum era odinioară, când mâinile mari și brăzdate ale bunicului obișnuiau cu atâta naturalețe să ne farmece în fiece seară. Cu mirosul proaspăt și cald cucerindu-ne întreaga ființă, gustam cu ochii licărind de bucurie pâinea care tocmai ieșea din cuptorul pe lemne – fragedă, puțin crocantă și mereu suficient de fierbinte cât să o admirăm încă puțin. Simplă, sinceră. Perfectă.

Ne-am îndrăgostit iremediabil de acele vremuri. Așa că ne-am propus să păstrăm vie tradiția simplității și recunoștința pentru natură. Începând din 1966, patru generații au colaborat pentru a duce mai departe pasiunea noastră pentru pâine. Toate au mers de la sine, ca orice lucru care pur și simplu e menit să se întâmple. Am crescut frumos, încet, natural. La fel ca ingredientele pe care le folosim. Cerealele proaspăt măcinate la moara noastră din Săbăoani și brutarii noștri pricepuți ne-au ajutat să îi bucurăm zilnic pe cei care iubesc gustul pâinii autentice la fel de mult ca noi. Treptat am îmbrățișat și arta patiseriei – bunătăți dulci și aromate, pregătite cu grijă și dibăcie, pentru că un zâmbet în plus pe zi nu e niciodată prea mult.

De curând, pasiunea noastră a primit și un nume pe măsură: CROSTA – inspirat din învelișul crocant al pâinii, este un nume puternic, rezonant, simplu, care îmbracă frumos tot ce am construit cu grijă până acum și ne inspiră pentru a crește armonios în continuare.

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

Această companie nu are joburi active

Informație Companie
  • Numar de Joburi 0 Joburi
  • Adresa companiei Strada Tirului.3, Roman

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒