TECHNIQUE 32 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

Technique DEXIM – prin prestatiile si produsele comercializate doreste sa vina in sprijinul agricultorului roman, oferindu-i masini ieftine, universale si la cel mai inalt nivel de calitate.

Motocultoarele si motocositorile sunt de fabricatie franceza si italiana si reprezinta marci de renume mondial (Pubert, Pasquali, Eurosystems, Berthoud…etc.).

Tractoarele de puteri intre 35 si 92 CP si tractiune integrala, de marca Pasquali sunt dotate cu accesorii capabile sa execute orice fel de lucrare agricola.

Instalatiile de stropit si tratat de marca franceza Vermorel – Berthoud sunt dotate cu ultimile tehnologii si realizeaza lucrari de o calitate exceptionala.

Serviciile noastre asigura in permanenta o asistenta tehnica calificata precum si piese de schimb de origine pentru toate produsele distribuite.

Galerie Imagini Companie
*

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

TECHNIQUE a postat 1 job

Informație Companie
  • Numar de Joburi 1 Joburi
  • Categorii Servicii Agricultura, Vanzari
  • Adresa companiei Stra Primaverii 55 - Lapusel

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒