Cautam Asistent Vanzari 24 vizualizări

Dacă ești maestru în arta convingerii și crezi că poți să-i faci pe toți să vadă lumea așa cum o vezi tu, atunci ești persoana pe care o căutăm la Junior!
Suntem în căutarea unui coleg sau unei colege dinamice, persuasive, carismatice și pline de energie, care să aducă o viziune nouă și să inspire echipa noastră.
La Junior, apreciem pe cineva care este mereu în mișcare, care știe să-și folosească cuvintele pentru a influența și să transmită o energie contagioasă celor din jur. Însă nu numai asta ne dorim de la viitorul nostru coleg sau colegă! Căutăm pe cineva care să fie mereu deschis la învățare, comunicativ și pasionat de domeniul vânzărilor.
Dacă simți că ești persoana potrivită pentru această poziție și ești gata să aduci o contribuție valoroasă la echipa noastră, trimite-ne CV-ul tău la adresa [email protected].
Responsabilitati:
– Identifica si contacteaza potentiali clienti in vederea remiterii ofertei, negocierii, incheierii si executarii contractelor comerciale;
– Intocmeste oferte de marfuri;
– Acorda asistenta d.p.d.v. tehnic si comercial clientilor si potentialilor clienti;
– Negociaza, incheie si asigura executarea contractelor si acordurilor comerciale;
– Tine evidenta contabila primara si intretine relatiile cu clientii din portofoliu;
Bineinteles ca vei fi recompensat pe masura! Oferim un salariu atractiv, participare la training-uri de perfectionare, dar si un mediu profesionist si un colectiv tanar si dinamic.

Mai multe informații

Doar candidații pot aplica la acest job.
Alertă Joburi pe Email
Vezi 1–0 din 0 rezultate
Distribuie acest job
Informație Companie
  • Numar de Joburi 3 Joburi
  • Categorii Servicii IT Hardware
  • Adresa companiei Strada Dumbrava Rosie Nr 59 Constanta

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒