Astazi mica afacere sateasca de familie a ajuns la a 3-a generatie de brutari, la 2 fabrici de productie in Piatra Neamt, la extinderea productiei catre zona de patiserie, la distributie regionala a produselor si la productie locala pentru un brand national –Rotunda Romaneasca, o gama de paine disponibila la nivel national si care este produsa in zona Piatra Neamt la Moara Gliga.
Moara de cereale produce fainuri atat pentru productia proprie cat si pentru livrarea catre alti producatori de panificatie, iar gama de produse de panificatie si patiserie a devenit extrem de variata si adaptata cerintelor consumatorilor nostri care ne cunosc si apreciaza.
Drumul in realizarea acestor lucruri a fost unul frumos, plin de optimism si incredere, insa sinuos si nelipsit de obstacole. Am realizat toate acestea cu multa perseverenta, rigurozitate dar si flexibilitate. De la un sigur principiu insa nu ne-am abatut, … calitatea. Nu am dat la schimb calitatea produselor noastre pentru nimic, in ciuda presiunilor din exterior si obstacolelor pe care am fi putut sa le depasim mult mai usor, facand rabat de la calitate. Insa mostenirea noastra, principiile puternice dupa care se ghida bunicii Gliga si integritatea, transmise din generatie in generatie, nu ne-au lasat sa facem acest lucru. Vom pune intotdeauna pe primul loc sanatatea oamenilor care consuma produsele noastre si nu le vom trada increderea construita cu atata truda, in timp.
Acum, bunicii Gliga ar fi mandri sa stie ca Moara Gliga are peste 110 angajati care muncesc cu daruire sa ofere produse de calitate oamenilor.
Nu mica le-ar fi mandria nici daca ar afla ca suntem lideri pe piata locala, ba mai mult de atat suntem considerati producatorul preferat din punct de vedere al calitatii atat in judetul Neamt cat si in zona de distributie regionala.
Asadar, constanta in calitate este principalul nostru factor de diferentiere competitiva, care ne-a ajutat sa ne dezvoltam intr-o perioada dificila si nesigura din punct de vedere economic.
Contribuim in continuare la buna stare a comunitatii asa cum o faceau si bunicii nostri, creand locuri de munca si oferind produse calitative si variate.