sawi-personal 424 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

În calitate de furnizor internațional de servicii recrutare și administrare de personal, suntem un partener strategic pentru companii de toate dimensiunile și industriile. Clienții și candidații au încredere în noi.

Cu consultanță și soluții personalizate de resurse umane, vă sprijinim compania în realizarea obiectivelor de afaceri. Suntem alegerea potrivită atunci când este vorba despre căutarea și selecția candidaților în muncă temporară și plasare de personal. În plus, oferim alte servicii adaptate nevoilor clienților noștri, cum ar fi contabilitatea salarizării, asistența în domeniul resurselor umane,  si externalizarea proceselor de afaceri.

Adaptat individual la cerințele companiilor de toate dimensiunile și din toate sectoarele de activitate, Sasa-Personal  oferă și plasează angajații potriviți.

Un grup de candidați calificați oferă posibilitatea clienților internaționali și locali să ofere soluții rapide și flexibile de servicii umane, atât în domeniul angajării temporare, cât și al plasării personalului. Gama de servicii oferite se extinde de la ocuparea angajaților individuali, până la furnizarea pe termen scurt de echipe mari.

Pentru a le permite clienților noștri să se concentreze asupra activității lor de bază, toate soluțiile de personal includ servicii la fața locului, precum și servicii de furnizor principal cu o singură persoană de contact la fața locului, timpi de răspuns rapid și transparență deplină.

Galerie Imagini Companie
**

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

sawi-personal a postat 4 joburi

Informație Companie

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒