TOTAL ACCOUNTING & FINANCIAL SERVICES SRL 284 vizualizări

(0)
Follow
Descriere Companie

Cine suntem?

Noi suntem TOTAL CONTABILITATE, membra a Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania si ne-am infiintat in 2016 avand drept scop oferirea de servicii complete externalizate companiilor in ceea ce priveste contabilitatea, salarizarea, resursele umane si consultanta fiscala.

De ce externalizare?
Externalizarea anumitor servicii din cadrul companiei conduc la o reducere a costurilor și controlul efectiv al acestora, o economie considerabila care duce la un capital disponibil necesar pentru investirea acestuia in dezvoltarea altor departamente din cadrul companiei si a unui timp suplimentar care poate fi investit in atingerea performantei. Diferenta dintre serviciile interne si externalizate este faptul ca externalizarea acopera intregul spectru al serviciilor si ofera solutii specializate profesionale, pe cand departamentul intern este limitat la o persoana si un singur domeniu, maxim doua, si la nivelul de pregatire al acestuia. Impreuna cu echipa noastra de profesionalisti venim pentru a intampina nevoile companiei dumneavostra si de a asigura o buna functionare, inclusiv atingerea cotelor de performante stabilite. Optand pentru serviciile noastre dorim sa va asiguram faptul ca noi, TOTAL CONTABILITATE, ne asumam responsabilitatea privind calitatea acestora.

Care sunt serviciile noastre?

  • CONTABILITATE
  • SALARIZARE
  • RESURSE UMANE
  • CONSULTANTA FISCALA
  • INFIINTARI IN ONRC (SA, SRL, PFA, II, IF)
  • MENTIUNI SI RADIERI IN ONRC
  • GAZDUIRE SEDIU SOCIAL

Misiunea noastra
Misiunea noastra este de a oferi servicii externalizate clientilor nostrii impreuna cu profesionalism, integritate, transparenta si disponibilitate. Oferim astfel partenerilor nostri sprijinul necesar pentru atingerea propriilor obiective si depasirea standardelor, ducand astfel la o dezvoltare durabila si solida a mediului de afaceri.

Cui sunt adresate serviciilor noastre?
Serviciile noastre se adresează companiilor aflate in Bucuresti si judetul Ilfov.
Pentru detalii privind serviciile oferite si oferte ne gasiti la numarul de telefon 0752.441.260 sau la adresa de e-mail [email protected]

0 Evaluare

Evaluează această companie ( Fără evaluări )

Echilibru lucru/viață
Companie & Beneficii
Echipă Profesionistă
Cultură & Valori

TOTAL ACCOUNTING & FINANCIAL SERVICES SRL a postat 1 job

Informație Companie

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒