Oameni, Inovație, Sănătate: Novartis reimaginează medicina

Într-o societate aflată într-o continuă schimbare, progresul și dezvoltarea profesională sunt influențate de o serie de factori cheie care pot determina calitatea mediului de lucru. Astfel, posibilitățile de creștere și dezvoltare profesională, precum și atenția acordată bunăstării angajaților, reprezintă doar câțiva dintre factorii care pot susține un mediu de lucru propice, orientat spre succes.

Anul acesta, Novartis România a obținut certificarea internațională Top Employer. Această distincție atestă performanțele companiilor din întreaga lume în ceea ce privește cele mai bune practici în resurse umane. Fiind primul an în care compania din România participă la acest proces de certificare, titlul este cu atât mai notabil. Novartis România devine, astfel, cea de-a nouăsprezecea filială a grupului Novartis care obține acest titlu.

Construirea unei echipe unite și consolidate, compusă din profesioniști talentați și încurajați să-și atingă potențialul maxim, reprezintă un factor crucial în realizarea obiectivelor comune. Novartis România, companie de top în industria farmaceutică, cu peste 550 de angajați, se remarcă prin abordarea sa inovatoare și orientată către excelență.

„La Novartis, prioritatea constantă acordată bunăstării și dezvoltării angajaților a contribuit la consolidarea unei culturi organizaționale progresiste și aliniate cu obiectivele de business. Pe lângă angajamentul nostru de a reimagina medicina, ne concentrăm pe a oferi suport și a asculta nevoile membrilor echipei noastre. Indiferent de sfera lor de expertiză sau domeniul de activitate, oferim numeroase oportunități destinate progresului și dezvoltării profesionale, încurajând spiritul antreprenorial în rândurile noastre. Certificarea ca Top Employer reconfirmă dorința noastră continuă de a stabili noi standarde în toate aspectele activității noastre”, declară Carmen Baibarac, Country Head People & Organization, Novartis România.
Carmen Baibarac - Novartis

În cadrul companiei, s-a pus întotdeauna accentul pe trei aspecte fundamentale: susținerea unei culturi orientate către oameni, promovarea unui mediu de lucru care susține angajații să-și atingă adevăratul potențial și siguranță din punct de vedere psihologic.

Astfel, prin intermediul programului ”Explorers”, Novartis România oferă angajaților oportunitatea de a explora și de a descoperi permanent noi sfere de activitate, cu scopul de a sprijini dezvoltarea și crearea unui flux continuu de talente pentru rolurile critice din cadrul companiei, precum și de a-i ajuta pe angajați să dezvolte noi competențe.

Totodată, la nivel global, Novartis a dezvoltat programul SPARK, prin intermediul căruia angajații au posibilitatea de a recunoaște, de a încuraja și recompensa comportamentele care generează succes. Astfel, prin prisma unei platforme digitale, angajații pot trimite și primi aprecieri din partea colegilor, prin utilizarea unor felicitări electronice și/sau puncte monetare.

De asemenea, printre programele dezvoltate de Novartis se numără și cele de Internship, care le acordă tinerilor care își doresc să exploreze o carieră în industria farmaceutică posibilitatea de a învăța și de a-și dezvolta cariera în cadrul companiei.

Novartis România își continuă angajamentul față de flexibilitatea la locul de muncă și le oferă angajaților săi oportunitatea de a-și planifica programul de lucru, atât la birou, cât și de la distanță. Angajații se întâlnesc, în medie, 12 zile pe lună, în persoană, pentru a purta conversații valoroase care conduc la inovare, performanță si creștere.

Pentru a veni in sprijinul angajaților săi, compania le asigură acestora instrumentele și resursele necesare pentru a le susține propria bunăstare. HAYF (How Are You Feeling ?) este o aplicație de auto-evaluare a stării de bine, pe care angajații o pot accesa oricând și care îi îndrumă pe aceștia către resursele cele mai potrivite pentru nevoile lor.

Mai mult, axată pe nevoile angajaților, compania pune la dispoziție concediu paternal, plătit integral, în momentul nașterii sau adopției unui copil. Diversitatea este, de asemenea, unul dintre aspectele fundamentale pe care Novartis se bazează și încurajează fiecare angajat sau nou talent să se integreze, să crească și să îți atingă potențialul maxim prin îmbrățișarea programelor dezvoltate special pentru ei.

Novartis nu este doar o companie farmaceutică, este un partener dedicat în transformarea sistemului de sănătate și a calității vieții în general, a cărei misiune este să revoluționeze medicina pentru a îmbunătăți și prelungi viețile oamenilor. Cu o echipă dedicată și o viziune orientată către viitor, Novartis Romania continuă să redefinească standardele în industria medicală și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții pacienților români.

Dacă dorești să fii la curent cu pozițiile deschise în cadrul companiei, accesează: Caută un job | Novartis România

Spune ce crezi

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒