Hostess Modele Online 35 vizualizări

Poti sa-ti formezi cariera mult visata, poti sa te dezvolti si poti obtine o casa, o masina mult mai repede decat ai visat vreodata! Scrie-ne pe wazzap: 0739801080 Suntem un studio 100 % legal, format in exclusivitate din personal feminin (modele, staff, conducere). Te asteptam in echipa noastra.

 

BUCHAREST Studios este cel mai modern si extravagant studio de chat din Bucuresti! – dedicat fetelor si cu personal format exclusiv din fete. Fara a te simti complexata de prezenta baietilor in locatie.

 

Te-ai gandit cum ar fi sa lucrezi intr-un loc cu adevarat stralucitor si luxos, iar eforturile tale sa fie minime? Sa castigi bani fara sa simti ca muncesti cu adevarat? Fara sa te chinui, fara sa obosesti, fara sa te enervezi sau sa te soliciti psihic sau fizic prea mult?

 

Atunci ai ajuns unde trebuie! BUCHAREST STUDIOS este cel mai exclusivist studio de chat din Bucuresti , avand o locatie ultramoderna, situata in centrul capitalei.

 

BUCHAREST Studios are cele mai noi dotari in ceea ce priveste domeniul tehnologic. Calculatoare de ultima generatie, camere web performante, lumini ambientale, aparatura audio, dar si cele mai extravagante piese de mobilier si de decor, ce au rolul de a te destinde, de a-ti mari confortul psihic de la prima vedere.

 

Studio modern avangardist – dedicat exclusiv persoanelor de sex feminin. (Modele, Staff, Conducere)

 

Poti sa-ti formezi cariera mult visata, poti sa te dezvolti si poti obtine o casa, o masina mult mai repede decat ai visat vreodata!

 

BUCHAREST STUDIOS este studioul unde confortul este maxim, eforturile sunt minime, iar satisfactiile sunt enorme!

 

Lucram in ture, fiecare dintre noi isi stabileste programul cum ii este mai avantajos, insa banii primiti sunt pe masura implicarii.

 

Nu castigam nici pe departe ca la un job clasic, ci ca la propria noastra afacere, in care cu cat implicam mai mult si investim timp in aceasta activitate, cu atat veniturile obtinute sunt mai mari.

 

BUCHAREST STDUIOS garanteaza tuturor modelelor angajate confidentialitatea si seriozitatea pe tot parcursul colaborarii, cat si dupa incetarea colaborarii cu noi.

 

Iti enumeram cateva din avantajele de care vei beneficia la Bucharest Studios :

 

Suntem un studio 100 % legal, format in exclusivitate din personal feminin (modele, staff, conducere)

bonus de angajare 2000 RON, fara conditii ascunse.

bonusuri de performanta in fiecare luna si cadouri surpriza.

make-up profesionist realizat de un make-up artist certificat.

training intensiv personalizat in functie de stilul care te reprezinta.

sedinte foto/video ce iti vor pune in valoare profilul de model si stilul abordat.

mediu de lucru glam si elegant pentru a fi impecabila din orice punct de vedere.

Mai multe informații

Doar candidații pot aplica la acest job.
Distribuie acest job

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă.

Parteneri

HotNews – www.hotnews.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒